Zorgen over het klimaat na de verkiezingsuitslag

Na de verkiezingsuitslag is er zorg over de plannen van Geert Wilders. Al eerder hoorden we geluiden over de zorg tot discriminatie en uitsluiting. Nu spreken mensen zich ook uit over het klimaat. Als het aan Geert Wilders ligt wordt het klimaatfonds afgeschaft en wordt er gestopt met het investeren in duurzaamheid. Jesse Altena is een ‘stille activist’. Al lange tijd zet hij zich in voor het klimaat, maar wel in zijn eigen bubbel. Hij besluit dat het nu tijd is voor verandering en gaat naar een protest van exctinction rebellion. En wij gaan met hem mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Actueel Politiek

Zorgen over racisme na de winst van de PVV

Geert Wilders is met afstand de grootste partij van Nederland geworden. Alhoewel hij zich in de campagne milder heeft opgesteld, zijn er zorgen over zijn racistische uitspraken uit het verleden. Jolanda Keijzer en Sonja Alfring volgden een Europees project tegen racisme op scholen. Terwijl zij druk zijn met dit implementeren, zien ze hoe de overwinning […]

Read More
Politiek

Binnenkort: Kiesstelsel

Read More